Η Εταιρία

 

 

H Paradox Hellas A.E. ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1990 και δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά με την εισαγωγή, την κατασκευή και την χονδρική πώληση συστημάτων ασφαλείας, συστημάτων ελέγχου πρόσβασης (access control), κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης και συστημάτων πυρανίχνευσης. Πελάτες της είναι περίπου 510 εταιρείες στην Ελλάδα και την Κύπρο που έχουν επιλεγεί με κριτήριο την επαγγελματική τους ιδιότητα (εταιρείες συστημάτων ασφαλείας) αλλά και την υψηλή τεχνική τους κατάρτιση.

Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας Paradox Security Systems Ltd (συστήματα ασφαλείας), της Γαλλικής εταιρείας CDVI SA (συστήματα Access Control), των εταιρειών LSVT και Avideo (κατασκευάστρια καμερών κλειστών κυκλωμάτων τηλεοράσεως) και της Ιαπωνικής Atsumi Electric Co. Ltd. (ενεργητικά υπέρυθρα beam), καθώς και των κατασκευαστών ανιχνευτών φωτιάς ApolloHochiki και Wizmart.

Εισάγει και διαθέτει στην Ελληνική αγορά μια σειρά επιλεγμένων καμερών υψηλής ανάλυσης κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης από εταιρείες στην Νότιο Κορέα αλλά και την Κίνα κάτω από το λογότυπο Toiko.

Εισάγει: φακούς από την Τοkina (Ιαπωνία), μαγνητικές επαφές από την Aleph (Ιαπωνία).

Σχεδιάζει και κατασκευάζει:

– Διευθυνσιοδοτημένα κέντρα Πυρανίχνευσης Ενός Βρόγχου SmartX.
– Προηγμένα Συμβατικά κέντρα Πυρανίχνευσης & Κατάσβεσης τεχνολογίας BUS, FIGHTER, 8 έως 72 ζωνών
– Συμβατικά κέντρα Πυρανίχνευσης, MATRIX2000, 4 έως 24 ζωνών
– Συμβατικά κέντρα Πυρανίχνευσης NEON, 2 έως 8 ζωνών
– Περιφερειακά κέντρων πυρανίχνευσης (RS-232, RS-485 ή του TCP / IP modules).
– Συσκευές εφεδρικής επικοινωνίας με τα κέντρα λήψεως σημάτων μέσω δικτύων GSM και IP.
– Aυτοτροφοδοτούμενες εξωτερικές σειρήνες SIR/V & SIR/PLL.
– Φωτιστικά ασφαλείας ELIX, ARCO & EXIDUS.
– Διάφορες άλλες περιφερειακές συσκευές.

Όλα τα προϊόντα της διατίθενται στην Ελληνική αγορά αλλά και εξάγονται σε πάνω από 20 χώρες, μεταξύ των οποίων η Ιταλία, η Ισπανία, η Τουρκία, τα Αραβικά Εμιράτα και χώρες της Νέας Ευρώπης. Ειδικά τα κέντρα SMARTXMATRIX2000FIGHTER & NEON έχουν πιστοποιηθεί κατά CPR.

Χρησιμοποιεί στα προϊόντα της την τεχνολογία SMD με την βοήθεια 2 πλήρως εξοπλισμένων αυτομάτων γραμμών παραγωγής, εγκατεστημένων στο υπερσύγχρονο ιδιόκτητο εργοστάσιο της 2000τμ, στο 69ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας περιοχή Βρύσες Αυλίδας στην Ριτσώνα.

Το εργοστάσιο είναι πιστοποιημένο για την παραγωγή προϊόντων CPR.
Τα προϊόντα μας είναι συμβατά με την οδηγία ROHS 2002/95/EC και φέρουν τις κατάλληλες πιστοποιήσεις για την Ευρωπαϊκή αγορά.

 

CompBuild_01Τα κεντρικά γραφεία της Paradox Hellas AE είναι εγκατεστημένα στο υπερσύγχρονο ιδιόκτητο κτίριο 1260 τετραγωνικών μέτρων στην μεταμόρφωση Αττικής, στην οδό Κορίνθου 3. Έχει πλήρως οργανωμένα τμήματα πωλήσεων, marketing, R&D εισαγωγών – εξαγωγών και τεχνικής υποστήριξης.

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη κατά ΙSO9001 του 2015 για τον σχεδιασμό, παραγωγή και εμπορία συστημάτων ασφαλείας και πυρανίχνευσης.

Βασική φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι η διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών αρίστης ποιότητας σε όσο το δυνατόν ανταγωνιστικότερες τιμές, στόχο που κατά γενική ομολογία των πελατών μας έχει πετύχει.

 

 

 

 

 

 

assy_pan